DSC02115.jpg

KOHTEET

Seikkailu odottaa! Valitse juuri sinulle sopivin lomakohde. Loman varaat ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavan kohteen yhteyshenkilöön. Yhteystiedot löydät täältä!

 
IMG_8823 2.jpg

YÖTTÖMÄN YÖN LAITUMILLA KEMIJOELLA

Viirinkylä, Rovaniemi

Vietä rento viikko lammaspaimenena Lapin kauneimmassa kylässä, ainutlaatuisessa jokilaakson kulttuurimaisemassa. Sinua odottaa sata villavaa kaveria, joista pääset huolehtimaan. Nauti omasta rauhasta vain lampaat seuranasi tai lyöttäydy lampurin matkaan oppimaan lisää. Tämä loma tarjoaa onnistumisen kokemuksia ja hetkessä elämisen taitoa.

IMG_9865 2.JPG

MAALAUKSELLINEN LEHMILOMA KURVILANSAARESSA

Loue, Tervola

Kurvilan rauhaisa, huolenpitoa huokuva
ympäristö rentouttaa. Kesäpäivä kuluu lehmiä rapsutellessa, laitumelta navettaan paimentaessa ja suloisia vasikoita hoivatessa. Vielä jää hyvin aikaa kylänraittien tutkimiseen ja Lapin valoisasta kesästä nauttimiseen perinteisessä pihapiirissä. Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä lehmipaimeneksi Lappiin!

paksuniemi 2.JPG

VERKKAISA FARMIVIIKKO NIEMENNOKASSA

Vanttausjärvi, Rovaniemi

Aamukahvit kuistin portailla. Kanat kotkottavat, lampaat määkivät, nurmi tuoksuu. Annat mielesi rauhoittua Vanttausjärven kimallukseen, pääskysten liverrykseen ja punamultaisten perinnerakennusten kauneuteen.
Yksinkertainen elämä ja lampaiden villaterapia maadoittavat oravanpyörässä pyörineen.

IMG_0618.jpg

LOUEJOELLA LAMPAITA LASKEMASSA

Loue, Tervola

Nukahdat kosken kohinaan 170-vuotiaan
maalaistalon makuukamarissa. Aamulla näet ikkunasta ensimmäisenä uudet kaverisi, suomenlampaat, jotka jo odottavat rapsuttelijaa. Seuraavina jonossa ovat kissa, kani ja koira. Aamuaskareitten jälkeen Louen
kylänraitti kutsuu hyppäämään pyörän satulaan ja polkemaan laavulle, uimarannalle, kesäkahvilaan tai taidenäyttelyyn.

DSC05665.JPG.jpg

RANTALOMA LAMPAIDEN KANSSA

Meltosjärvi, Rovaniemi

Vietä tunnelmallisessa rantamökissä koko
perheen kesäloma, jolla saat suppailla, veneillä, onkia ja uida niin paljon kuin huvittaa. Maakrapu voi lähteä vaikkapa luontoretkelle aarnimetsään tai pyöräretkelle harjumaisemiin. Kaikkein parasta taitaa olla kuitenkin lampaiden rapsuttelu.

PHOTO-2021-07-06-09-19-49 7.jpg

PERÄMEREN SAARESSA LAMPAIDEN KESKELLÄ

Simonkylä, Simo

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä Lappia, merta ja lampaita. Paavonleton saari on hieno kulttuurimaisema ja lintuparatiisi, jossa saat merentuoksuisen irtioton arjen paineista ja kiireistä. Asut sähköttömässä mökissä keskellä lammaslaidunta. Tunnet miten meri elää. Se hengittää syvään kesäyön hiljaisuudessa ja tummuu tuulen yltyessä. Se kimmeltää auringossa kutsuen veneretkelle saaristoon.

DSC05802 4.JPG

MUKAAN TOIMINTAAN?

Onko sinulla majoituskäyttöön soveltuva maatilamatkailukohde Lapissa, paljon rapsuttelua kaipaavia eläinystäviä ja intoa tarjota ainutlaatuista majoitusta sekä matkailupalveluita aitoa kylämatkailua kaipaaville matkailijoille?

Etsimme mukaan uusia yhteistyötiloja kesälle 2022. Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kerromme lisää toiminnastamme sekä majoituspaikkojen kriteeristöistä. Sovitaan yhdessä, minkälaisia palveluita juuri sinun tilasi voisi Lapin Paimenlomien välityksellä tarjota!